עוגת תפוח ריקוטה
מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. לכי לחנות ותאספי תפוחים, ביצים, תערובת עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת קפה Ricotta תפוח, עוגת תפוחים ריקוטן עם זיגוג סיידר-מייפל, ו פיצת התפוח והריקוטה של שרה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר חום ו 1/2 כפית. של הקינמון בקערה בינונית.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורי גס; להפריש.
מקציפים תערובת עוגה, גבינת ריקוטה, ביצים, מים, שמן ונותר 1 כפית. קינמון בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה רק עד לחלח. הכה במהירות בינונית 2 דקות.
יוצקים לתוך משומן ו floured 13x9 אינץ תבנית אפייה. למעלה עם תפוחים; מפזרים את תערובת פירור.
אופים 55 דקות עד 1 שעה או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.