עוגת תפוחי אדמה אירית
מתכון עוגת תפוחי אדמה אירית מוכנה בערך 1 שעה ו -50 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. . אם יש לכם קינמון טחון, צימוקים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: Lan אירי boxty (עוגת תפוחי אדמה), עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, ו עוגת קפה אירי עם וויסקי אירי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'. מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור וסוכר עד אור ורך. הכה בביצים אחד בכל פעם.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם תפוחי האדמה והחלב. מערבבים אגוזים וצימוקים.
יוצקים למחבת 10 אינץ ' Bundt.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 90 עד 120 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.