מתכון עוגת תפוחי אדמה אירית מוכנה בערך 1 שעה ו -50 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. . אם יש לכם קינמון טחון, צימוקים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: Lan אירי boxty (עוגת תפוחי אדמה), עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, ו עוגת קפה אירי עם וויסקי אירי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'. מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון, ציפורן ואגוז מוסקט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור וסוכר עד אור ורך. הכה בביצים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם תפוחי האדמה והחלב. מערבבים אגוזים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4
יוצקים למחבת 10 אינץ ' Bundt.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 90 עד 120 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.