קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו)

עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו)
עוגת תפוחי אדמה מנאפולי (גאטו) עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל 693 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, ביצים, פקורינו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. ציון זה מוצק. נסו גאט די פטאט (עוגת תפוחי אדמה"), בשר חזיר אלה נאפולי, ו ביצים נאפולי המכונה גם ביצי יום שני בבוקר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממלאים סיר פסטה במים ומוסיפים את כל תפוחי האדמה. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים ומקלפים את תפוחי האדמה ומעבירים אותם דרך טחנת מזון. בזמן שתפוחי האדמה עדיין חמים מניחים אותם בקערת ערבוב ומשלבים את הביצים, הריקוטה, הגבינות, הסופרסטה, החלב והפטרוזיליה. מערבבים מספיק כדי לערבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
חמאה תבנית קפיצית בגודל 12 אינץ ' עם 2 כפות חמאה ואבק בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
5
מניחים מחצית מתערובת תפוחי האדמה לתבנית ומחליקים אותה בעדינות לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מפזרים את המוצרלה מעל תערובת תפוחי האדמה, עד 1/2 אינץ ' מהקצה החיצוני, אך לא מעל. מורחים את תערובת תפוחי האדמה שנותרה בזהירות, ומחליקים בעזרת מרית רטובה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
מפזרים את פירורי הלחם שנותרו ומנקדים עם יתרת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8
מכניסים את הגאטו לתנור ומבשלים 25 עד 30 דקות, עד לקבלת צבע זהוב בהיר מעל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוציאים מהתנור, מניחים לעמוד 15 דקות, פורקים ומגישים בפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן