עוגת תפוחי אדמה עם גבינה ובייקון
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ידידותית? עוגת תפוחי אדמה עם גבינה ובייקון יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בייקון, אופה תפוחי אדמה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחי אדמה עם גבינה ובייקון, עוגת בייקון תפוחי אדמה עם גבינה, ו עוגת גיליון בטטה עם ציפוי גבינת שמנת בייקון.
הוראות
מחממים את lardons הבייקון במחבת 10 אינץ '/25 ס " מ על חום בינוני עד השומן פועל, 2 עד 3 דקות. אל תתנו להם חום.
הסר אותם עם כפית ניקוז ולהניח בצד. ממיסים את השומן במחבת, מוסיפים את תפוחי האדמה ומפזרים עליהם פלפל. הבייקון עשוי לתרום מספיק מלח. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 5 דקות. מערבבים את הלארדונים וממשיכים לבשל, חשופים, על אש נמוכה, משליכים או ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי האדמה הם מכרז וחלקם השחמה, 20 עד 25 דקות. אל תדאג אם חלק מהם מרוסקים, כפי שהם יעזרו להחזיק את התערובת בעוגה.
מערבבים בגבינה, לטעום, ולהתאים את התיבול. לחץ על תפוחי האדמה כדי ליישר אותם במחבת. להפוך את החום גבוה ולתת להם לבשל בלי לערבב עד התחתון הוא השחמה, 3 עד 5 דקות. לחץ על העוגה מדי פעם כדי להחזיק אותו יחד. כאשר נעשה, זה צריך להיות חום סביב הקצוות ומתחיל למשוך מן הצדדים של המחבת. קח את המחבת את החום, להפעיל סכין סביב הקצה כדי לשחרר את העוגה, ולהפוך אותו על מגש מחומם.