עוגת תפוחים V
עוגת תפוחים V יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 417 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, סודה לשתייה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם קרמל-שילוב קלאסי של תפוח וקרמל, ו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, סוכר, מלח וסודה. הפוך באר במרכז ולהוסיף שמן, ביצים ווניל.
מערבבים היטב (הבלילה תהיה עבה). מקפלים תפוחים קצוצים ואגוזים.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 עד 50 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. זיגוג בעוד עדיין חם.
כדי להפוך את זיגוג: בסיר, לשלב סוכר חום, חלב וחמאה. מביאים לרתיחה ולהמשיך לבשל במשך 2 1/2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
יוצקים על עוגה בעוד עדיין חם.