והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. לכי לחנות ותאספי תפוחים, מלח ים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-47 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שזיפים מתובלת בזיגוג גבינת שמנת, עוגת גזר מתובלת הל עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, ו עוגת תפוחים ספייס עם הדובדבן גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות f. חמאה ליברלית וקמח צינור מחורץ 10 אינץ ' או מחבת שמרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את התפוחים, סירופ מייפל, ביצים, סוכר, שמן ווניל. בקערה בינונית נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל ומלח. בקבוצות, לערבב את החומרים יבשים לתערובת התפוח. מערבבים באגוזים.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את התערובת לתוך מחבת מוכן ואופים עד בודק עוגה או שיפוד מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי, 55 עד 60 דקות. מגניב במשך 15 דקות ולהפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
עבור הדובדבן: במעבד מזון, לשלב את אבקת סוכר, שמנת כבדה, גבינת שמנת, 3 כפות מים, וניל. תהליך עד חלקה, הוספת מים נוספים, 1 כפית בכל פעם, עד הדובדבן הוא pourable. כפית הדובדבן על העוגה ולאפשר להגדיר במשך 20 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)