עוגת תפוחים-אגוז עם זיגוג קרמל
עוגת תפוחים-אגוז עם זיגוג קרמל הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. אם יש לכם תפוחים, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, עוגת תפוחים עם זיגוג קרמל, ו עוגת תפוחים טריים עם זיגוג קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. גריז 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ עם התקצרות; קמח קל.
בקערה גדולה, לנצח סוכר חום, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
להוסיף מרכיבים שנותרו למעט אגוזי מלך ותפוחים; לנצח על מהירות נמוכה עד חלקה. עם כפית, מערבבים בעדינות אגוזי מלך ותפוחים. בלילת כפית למחבת.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
מקום צלחת חסינת חום במהופך על פני מחבת; להפוך את הצלחת ואת פאן מעל.
בינתיים, בקערה בינונית, לנצח את כל החומרים זיגוג למעט קינמון עד חלקה.
יוצקים זיגוג מעל העוגה, המאפשר כמה לרוץ למטה בצד.