עוגת תפוחים אגרול
אגרול עוגת תפוחים עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך עטיפות אגרול, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), דלעת עוגת קינמון רול כוסות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
למילוי: ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את התפוחים ואת שעועית וניל לטגן במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר, הקינמון והמלח למחבת ומבשלים עד שהתפוחים מתחילים להפוך חום זהוב קרמל בהיר אבל לא מתפרקים, 6 עד 8 דקות. לתפוחים עדיין צריכה להיות שן.
מוסיפים את הקמח ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות נוספות, כדי להסיר את טעם הגלם מהקמח. מקפלים במיץ לימון.
מורחים את המילוי בשכבה זוגית על תבנית אפייה ומקררים עד הקור.
עבור אגרול: לארגן עטיפה אגרול בצורת יהלום על הלוח מולך.
מברישים את הגבולות עם ביצה מוכה. כף 2 עד 3 כפות ערמות של המילוי לתוך מרכז העטיפה. הקפד להשאיר על 1 אינץ ' בין המילוי ואת הקצוות של העטיפה. מקפלים את סוף העטיפה הקרובה אליך מעל המילוי, ואז לקפל את הצדדים מעל. לבסוף, לגלגל את העטיפה לתוך גליל הדוק, תוחב והידוק כמו שאתה הולך.
חזור עם העטיפות שנותרו עד שכל המילוי משמש. כמו שאתה הולך, זכור לשמור על עטיפות בשימוש, כמו גם את אגרול סיים, מכוסה במגבת כדי למנוע מהם להתייבש.
הוסף 4 עד 5 אינץ ' של שמן לסיר כבד תחתית או תנור הולנדי וחום ל 350 מעלות F.
מטגנים את האגרולים בקבוצות של 4 עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
העברה לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת.
מגישים מאובקים עם אבקת סוכר.