קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת תפוחים אולטימטיבית

עוגת תפוחים אולטימטיבית
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם חמאה, גלגלית זהב סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת תפוחים אולטימטיבית, עוגת תפוח הקרמל האולטימטיבית, ו עוגת התפוחים האולטימטיבית של ג'ני.

הוראות

1
שים שכבה של מגבות נייר על תבנית אפייה גדולה. רבע, ליבה, לקלף ולפרוס את התפוחים בעובי 5 מ " מ ולהניח באופן שווה על תבנית האפייה. שים מגבות נייר על גבי ולהניח בצד בזמן שאתה עושה ומקרר את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
עבור המאפה, להכות את החמאה וסוכר בקערה גדולה עד רק מעורבב. לשבור ביצה שלמה חלמון (לשמור את הלבן עבור זיגוג מאוחר יותר). היכו יחד קצת פחות מ 1 דקות זה ייראה קצת כמו ביצה מקושקשת. עכשיו לעבוד בקמח עם כף עץ, שליש בכל פעם, עד תחילתו כדי clump למעלה, ואז לסיים לאסוף אותו יחד עם הידיים. בעדינות לעבוד את הבצק לתוך כדור, לעטוף בסרט נצמד, וצינה במשך 45 דקות. עכשיו לערבב את הסוכר 140g/5oz, הקינמון והקמח למילוי בקערה כי הוא גדול מספיק כדי לקחת את התפוחים מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לאחר המאפה יש קר, לחמם את התנור ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מקציפים קלות את הלבן עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
5
חותכים שליש מאפה ולשמור אותו עטוף בזמן שאתה מגלגל את השאר, ולהשתמש בזה כדי קו צלחת עוגה 20-22cm עגול 4cm עמוק עוזב בליטה קלה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מגלגלים את השלישי הנותר למעגל בקוטר של 28 ס " מ. לטף את התפוחים יבש עם נייר מטבח, ולהטות אותם לתוך הקערה עם תערובת קינמון-סוכר. תן תערובת מהירה עם הידיים שלך ומיד ערימה גבוהה לתוך פח מאפה מצופה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מברשת קצת מים סביב השפה המאפה ולהניח את מכסה מאפה על התפוחים לחיצה על הקצוות יחד כדי לאטום. לקצץ את הקצה עם סכין חדה ולעשות 5 חתכים קטנים על גבי המכסה עבור קיטור לברוח. (ניתן להקפיא בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מברשת את כל זה עם ביצה לבן ומפזרים סוכר גלגלית.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
9
אופים עבור 40-45 דקות, עד הזהב, ואז להסיר ולתת לו לשבת 5-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מפזרים יותר סוכר ומגישים בעוד עדיין חם מהתנור עם קצפת רכה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Moscato Dasti, פרוסקו.

פאי תפוחים בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג הקציר מאוחר, מוסקטו ד ' אסטי, ופרוסקו. יינות קינוח אלה יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים, פירותי שלא להתגבר על פאי תפוחים. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג