עוגת תפוחים בננה
צריך קינוח צמחוני? עוגת רסק תפוחים של בננן יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 20 מנות עם 241 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קמח, תמצית לימון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת שוקולד בננה תפוחים, לחם בננה-רסק תפוחים, ו לחם בננה רסק תפוחים שיבולת שועל מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים חלמון ביצה. מקציפים בתמציות.
שלב קמח ואבקת אפייה; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב, מקציפים היטב לאחר כל תוספת.
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים בעדינות לבלילה.
יוצקים לתוך שלושה משומן 9-ב. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד לביצוע בדיקות העוגה. מצננים למשך 10 דקות; מוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מחלקים רסק תפוחים ומורחים על שתי שכבות עוגה. טובלים בננות במיץ לימון; מסדרים מעל רסק תפוחים. מחסנית על צלחת הגשה עם שכבה רגילה על גבי.
לציפוי, בסיר כבד גדול, שלבו את הסוכר, החלבונים, המים, קרם האבנית והמלח על אש נמוכה. עם מערבל יד, היכו במהירות נמוכה במשך 1 דקה. המשך להכות על אש נמוכה על אש נמוכה עד שהציפוי מגיע ל -160 ליטר, בערך 8-10 דקות.
יוצקים לקערה גדולה; מוסיפים וניל. מקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות, בערך 7 דקות. הצדדים פרוסט העליון של העוגה.
מפזרים קוקוס. אחסן במקרר.