עוגת תפוחים ההר
עוגת תפוחים ההר דורש על 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1230 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם יש לך תמצית vanillan, סוכר ממתקים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו מאונטיין דיו מאפה תפוחים, מאונטיין מאפה תפוחים, ו עוגת Mountain Dew (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לנפות יחד קמח, מלח, סודה לשתייה, וקינמון; להפריש. שמן וקמח במחבת 8 אינץ'.
לטאטא יחד ביצים, שמן, ו 2 כפיות תמצית וניל עד חלקה.
מערבבים במרכיבים יבשים מנופה עד לחלח, ואז לקפל תפוחים פרוסים, פקאנים, ואגוזי מלך.
יוצקים הבלילה למחבת Bundt מוכן.
אופים עוגה בתנור שחומם מראש עד חום זהוב על גבי, וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 1/2 שעות. מערבבים יחד סוכר חום, חלב, חמאה, ו 1 כפית תמצית וניל בסיר. מבשלים במשך 2 דקות, ואז לשפוך על העוגה במחבת Bundt ברגע שהוא יוצא מהתנור. אפשר עוגה להתקרר במחבת להגדיר מעל מתלה תיל עד שהוא טמפרטורת החדר, על 4 שעות.
לטאטא יחד מיונז, 1 כפית תמצית וניל, ואת הסוכר של ממתקים עד חלקה. עוגת Unmold ולמקם על צלחת הגשה, להפיץ הדובדבן מעל.