עוגת תפוחים הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הפוך עוגת תפוחים. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, חמאה, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 17%. מתכונים דומים: טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוחים עם קרמל הפוך.
הוראות
להקפיא 1 כוס חמאה חתוכה 30 דקות. דופק חמאה קרה, קמח, מלח, ו 1/4 כוס סוכר במעבד מזון 7 עד 8 פעמים או עד התערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף 1/2 כוס מים קרים כקרח, 1 כף. בכל פעם, ודופק רק עד תערובת מגיע יחד וצורות בצק. הפוך את הבצק לחתיכת ניילון נצמד, וצור אותו לדיסק. לעטוף בניילון נצמד, ולצנן 2-24 שעות.
מערבבים בעדינות תפוחים, 1/2 כוס חמאה, ונשארו 1/2 כוסות סוכר בקערה גדולה.
מניחים תערובת תפוח במחבת ברזל יצוק 10 אינץ'. (מחבת תהיה מלאה מאוד.) לבשל מעל חום בינוני-נמוך 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות או עד הנוזל מצטמצם, מעובה, והופך זהוב, ערבוב רק פעם אחת בכל 15 דקות. (בהתאם לצינור שלך, ייתכן שיהיה עליך להוריד את הטמפרטורה אם התערובת מתחילה לחרוך בתחתית.)
לפתוח בצק, ולצאת על משטח מקומח קלות.
רול בצק למעגל 12 אינץ'; מקום על תערובת תפוח חמה, תוחב קצוות לצדדים של מחבת.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומתקלף.
בואו מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת; הפוך טארט על קרש חיתוך או צלחת הגשה.