קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים הפוכה

עוגת תפוחים הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הפוך עוגת תפוחים. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, חמאה, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 17%. מתכונים דומים: טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוחים עם קרמל הפוך.

הוראות

1
להקפיא 1 כוס חמאה חתוכה 30 דקות. דופק חמאה קרה, קמח, מלח, ו 1/4 כוס סוכר במעבד מזון 7 עד 8 פעמים או עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הוסף 1/2 כוס מים קרים כקרח, 1 כף. בכל פעם, ודופק רק עד תערובת מגיע יחד וצורות בצק. הפוך את הבצק לחתיכת ניילון נצמד, וצור אותו לדיסק. לעטוף בניילון נצמד, ולצנן 2-24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מערבבים בעדינות תפוחים, 1/2 כוס חמאה, ונשארו 1/2 כוסות סוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים תערובת תפוח במחבת ברזל יצוק 10 אינץ'. (מחבת תהיה מלאה מאוד.) לבשל מעל חום בינוני-נמוך 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות או עד הנוזל מצטמצם, מעובה, והופך זהוב, ערבוב רק פעם אחת בכל 15 דקות. (בהתאם לצינור שלך, ייתכן שיהיה עליך להוריד את הטמפרטורה אם התערובת מתחילה לחרוך בתחתית.)
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לפתוח בצק, ולצאת על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
רול בצק למעגל 12 אינץ'; מקום על תערובת תפוח חמה, תוחב קצוות לצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומתקלף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת; הפוך טארט על קרש חיתוך או צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד