קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים הפוכה

עוגת תפוחים הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הפוך עוגת תפוחים. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, חמאה, תפוחים סבתא סמיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 17%. מתכונים דומים: טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, עוגת תפוחים הפוכה, ו עוגת תפוחים עם קרמל הפוך.

הוראות

1
להקפיא 1 כוס חמאה חתוכה 30 דקות. דופק חמאה קרה, קמח, מלח, ו 1/4 כוס סוכר במעבד מזון 7 עד 8 פעמים או עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הוסף 1/2 כוס מים קרים כקרח, 1 כף. בכל פעם, ודופק רק עד תערובת מגיע יחד וצורות בצק. הפוך את הבצק לחתיכת ניילון נצמד, וצור אותו לדיסק. לעטוף בניילון נצמד, ולצנן 2-24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
מערבבים בעדינות תפוחים, 1/2 כוס חמאה, ונשארו 1/2 כוסות סוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מניחים תערובת תפוח במחבת ברזל יצוק 10 אינץ'. (מחבת תהיה מלאה מאוד.) לבשל מעל חום בינוני-נמוך 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות או עד הנוזל מצטמצם, מעובה, והופך זהוב, ערבוב רק פעם אחת בכל 15 דקות. (בהתאם לצינור שלך, ייתכן שיהיה עליך להוריד את הטמפרטורה אם התערובת מתחילה לחרוך בתחתית.)
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
לפתוח בצק, ולצאת על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
רול בצק למעגל 12 אינץ'; מקום על תערובת תפוח חמה, תוחב קצוות לצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומתקלף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
בואו מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת; הפוך טארט על קרש חיתוך או צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים