קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוגת תפוחים וצ'דר

עוגת תפוחים וצ'דר
והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מיץ לימון, ארוגולה התינוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט תפוח גבינת צ'דר, עוגת צ'דר תפוחים ותבלינים, ו מיני אפל, צ'דר & בייקון פילו חטיף טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את פרוסות התפוח סיידר עד שהם פשוט מתחילים להפוך במכרז, על 2-3 דקות, להסיר ולהניח אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
2
מבשלים את סיידר הנותרים כדי להפחית עד כ 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
3
לזרוק את פרוסות התפוח בסיידר מופחת רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
4
מגלגלים את בצק עלים החוצה למלבן 16x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
5
להבקיע קו סביב בצק עלים על 1/2 אינץ מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
6
מורחים את החרדל על המאפה בתוך קו הבקיע ואחריו 3/4 של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
16 (6 אינץ') שיפודים16 (6 אינץ') שיפודים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
7
מורחים את פרוסות התפוח על הגבינה והחרדל ואחריו את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
16 (6 אינץ') שיפודים16 (6 אינץ') שיפודים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8
להבריש את הקצה החיצוני של המאפה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
9
אופים בתנור שחומם מראש 191° עד שהגבינה נמסה והמאפה הוא חום זהוב, כ -15-20 דקות.1
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
10
בינתיים לזרוק את ארוגולה בשמן ומיץ לימון מתבלים עם מלח ופלפל. 1
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
11
מגישים את טארט תפוחים עם ארוגולה וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות