עוגת תפוחים וצ'דר
והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, מיץ לימון, ארוגולה התינוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט תפוח גבינת צ'דר, עוגת צ'דר תפוחים ותבלינים, ו מיני אפל, צ'דר & בייקון פילו חטיף טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את פרוסות התפוח סיידר עד שהם פשוט מתחילים להפוך במכרז, על 2-3 דקות, להסיר ולהניח אותם בצד.
מבשלים את סיידר הנותרים כדי להפחית עד כ 2 כפות.
לזרוק את פרוסות התפוח בסיידר מופחת רוזמרין.
מגלגלים את בצק עלים החוצה למלבן 16x10 אינץ'.
להבקיע קו סביב בצק עלים על 1/2 אינץ מהקצה.
מורחים את החרדל על המאפה בתוך קו הבקיע ואחריו 3/4 של הגבינה.
מורחים את פרוסות התפוח על הגבינה והחרדל ואחריו את הגבינה הנותרת.
להבריש את הקצה החיצוני של המאפה עם שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש 191° עד שהגבינה נמסה והמאפה הוא חום זהוב, כ -15-20 דקות.1
בינתיים לזרוק את ארוגולה בשמן ומיץ לימון מתבלים עם מלח ופלפל. 1
מגישים את טארט תפוחים עם ארוגולה וליהנות.