עוגת תפוחים חמאה
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם אבקת אפייה, תפוחים טעים זהוב, גרידת לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. - שזה לא ניתן לאילתור. עוגת תפוחים חמאה, עוגת תפוחים חמאה, ו עוגת תפוחים חמאה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ומכינים מחבת עוגה: מחממים תנור ל 191° (190°C). בנדיבות חמאה 8 או 9 אינץ '(23 ס "מ) מחבת עוגה עגולה עם 2 אינץ' (5 ס " מ) צדדים. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף וחמאה את החלק העליון של זה גם כן.
מבשלים את פרוסות התפוח: ממיסים את החמאה במיקרוגל או על הכיריים.
יוצקים 6 כפות (3 עוז או 90 מ " ל) של אותו לתוך קערה קטנה או כוס ולהניח בצד.
מוסיפים את פרוסות התפוח ואת החמאה הנותרת למחבת גדולה ומבשלים על אש נמוכה בינונית, מערבבים מדי פעם, עד שהתפוחים רכים, כ -10 דקות.
הפוך את הבלילה: בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה גדולה, לנצח את כל הביצים וחלמון ביצה עד מעורבב.
מוסיפים 6 כפות חמאה מומסת, וניל, סוכר מגורען וגרידת לימון.
מערבבים את תערובת הקמח ואת התפוחים.
הבלילה כפית לתוך המחבת מוכן, להחליק את החלק העליון.
ב 375°f 30-35 דקות. העוגה נעשית כאשר היא השחמה, וכאשר אתה לוחץ לתוך הדף, הוא קופץ בחזרה. לאחר כ -20 דקות של אפייה או כך, אם החלק העליון מקבל השחמה היטב, אוהל העוגה עם רדיד אלומיניום.
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב במחבת במשך 5 דקות.
הפוך את העוגה על צלחת ולהרים את המחבת, ואז להפוך את העוגה שוב על המדף ולתת מגניב לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "