עוגת תפוחים טריים השני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא חלב צמחוני יש 305 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. זה הביא לך את כולםמתכונים. ראש לחנות לאסוף תפוחים, אגוזי מלך, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגת תפוחים טריים, עוגת תפוחים טריים, ו עוגת תפוחים טריים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'. בקערה בינונית מערבבים יחד את הסוכר והתפוחים, מניחים בצד. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
תפוח
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
מחבת
2
בקערה גדולה מערבבים יחד את השמן, הביצים והווניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את התפוחים והסוכר ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את החומרים היבשים, ואז את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
סוכר
אגוזים
4
יוצקים לתוך המחבת מוכן להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות, או עד שהעוגה קופצת חזרה למגע.