תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים סאוטרן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לכי לחנות ותאספי תפוחים, חמאה, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את הקמח, אבקת אפייה ומלח במעבד מזון ולהפעיל במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה והדופק בהתפרצויות של 1 שניות עד שרק חתיכות קטנות מאוד של חמאה גלויות, 12 עד 15 פולסים. דופק ב
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
Sauternes, ולאחר מכן דופק במי קרח 1 כף בכל פעם עד הבצק פשוט מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
מים
Sauternes
בצק
4
להפוך את הבצק החוצה על גיליון פלסטיק לעטוף ולהביא יחד לכדור. להפוך את הבצק על משטח יבש לחלק 2 דיסקים, אחד מעט גדול יותר מהשני. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר במשך 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מרדדים את הדיסק הגדול יותר של בצק על משטח מקורנת קלות עד 1/8 אינץ 'עבה 11 אינץ' בקוטר כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
8
מניחים לתוך צלחת העוגה לקצץ את הבליטה כדי 1/2 אינץ ' בלי crimping את הקצוות. מקררים בעת הכנת המילוי.
1
שלב את
2
סאוטרן ומיץ לימון בקערה בינונית. לקלף, חצי וליבת התפוחים ולפרוס אותם לתוך 1/4 אינץ ' טריזים. לזרוק את התפוחים עם היין ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
Sauternes
תפוח
יין
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
להמיס 2 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים חצי מהתפוחים וחלק מהיין ומיץ הלימון, מפזרים חצי מהסוכר ומבשלים, מערבבים, עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה להתבשל, בערך 2 דקות. להפחית את החום בינוני לבשל את התפוחים עד שהם מתרככים ואין מיצים במחבת, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
תפוח
סוכר
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מעבירים את התפוחים לקערה בינונית. להמיס 2 כפות יותר של חמאה באותו מחבת, ולחזור עם התפוחים הנותרים, יין ומיץ לימון וסוכר. אם כל מיץ שנאסף מן המנה הראשונה של תפוחים, יוצקים מיצים אלה על אצווה השנייה של תפוחים בזמן שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
תפוח
חמאה
מיץ
סוכר
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
6
לזרוק יחד שתי קבוצות של תפוחים עם קינמון והל, אם שימוש. להפריש להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
הל
קינמון
תפוח
1
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
2
מגלגלים את הדיסק הקטן יותר של הבצק על משטח משוריין קלות לעובי 1/8 אינץ ' ומניחים על גבי המילוי. מקפלים את הקצוות מעל ולאחר מכן crimp דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
3
חותכים חריצים לתוך הקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח, ולאחר מכן להעביר למקפיא במשך 30 דקות כדי לתת את הבצק לנוח.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
4
מברישים את הקרום עם החמאה המומסת ומפזרים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרום
סוכר
5
מניחים בשליש התחתון של התנור ואופים עד חום זהוב, 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הערה של קוק: אתה יכול לבשל את התפוחים עבור המילוי 1 יום קדימה.