קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים מוקפצת

עוגת תפוחים מוקפצת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים סאוטרן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לכי לחנות ותאספי תפוחים, חמאה, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תפוחים לחמניות קינמון, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הקמח, אבקת אפייה ומלח במעבד מזון ולהפעיל במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה והדופק בהתפרצויות של 1 שניות עד שרק חתיכות קטנות מאוד של חמאה גלויות, 12 עד 15 פולסים. דופק ב
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
Sauternes, ולאחר מכן דופק במי קרח 1 כף בכל פעם עד הבצק פשוט מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
SauternesSauternes
בצקבצק
4
להפוך את הבצק החוצה על גיליון פלסטיק לעטוף ולהביא יחד לכדור. להפוך את הבצק על משטח יבש לחלק 2 דיסקים, אחד מעט גדול יותר מהשני. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר במשך 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מרדדים את הדיסק הגדול יותר של בצק על משטח מקורנת קלות עד 1/8 אינץ 'עבה 11 אינץ' בקוטר כדי להתאים צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
מניחים לתוך צלחת העוגה לקצץ את הבליטה כדי 1/2 אינץ ' בלי crimping את הקצוות. מקררים בעת הכנת המילוי.
1
שלב את
2
סאוטרן ומיץ לימון בקערה בינונית. לקלף, חצי וליבת התפוחים ולפרוס אותם לתוך 1/4 אינץ ' טריזים. לזרוק את התפוחים עם היין ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
SauternesSauternes
תפוחתפוח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להמיס 2 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים חצי מהתפוחים וחלק מהיין ומיץ הלימון, מפזרים חצי מהסוכר ומבשלים, מערבבים, עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה להתבשל, בערך 2 דקות. להפחית את החום בינוני לבשל את התפוחים עד שהם מתרככים ואין מיצים במחבת, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
סוכרסוכר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים את התפוחים לקערה בינונית. להמיס 2 כפות יותר של חמאה באותו מחבת, ולחזור עם התפוחים הנותרים, יין ומיץ לימון וסוכר. אם כל מיץ שנאסף מן המנה הראשונה של תפוחים, יוצקים מיצים אלה על אצווה השנייה של תפוחים בזמן שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
חמאהחמאה
מיץמיץ
סוכרסוכר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
6
לזרוק יחד שתי קבוצות של תפוחים עם קינמון והל, אם שימוש. להפריש להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
הלהל
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
1
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
2
מגלגלים את הדיסק הקטן יותר של הבצק על משטח משוריין קלות לעובי 1/8 אינץ ' ומניחים על גבי המילוי. מקפלים את הקצוות מעל ולאחר מכן crimp דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
3
חותכים חריצים לתוך הקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח, ולאחר מכן להעביר למקפיא במשך 30 דקות כדי לתת את הבצק לנוח.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
4
מברישים את הקרום עם החמאה המומסת ומפזרים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
סוכרסוכר
5
מניחים בשליש התחתון של התנור ואופים עד חום זהוב, 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הערה של קוק: אתה יכול לבשל את התפוחים עבור המילוי 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח