עוגת תפוחים ספייס עם הדובדבן גבינת שמנת
מנה אחת מכילה 926 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תפוחים, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת רסק תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת תפוחים-אגוז מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת תפוחים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת כיכר סטנדרטית
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני. לזרוק את התפוחים ומערבבים כדי לצפות אותם עם החמאה.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת סיידר התפוחים. מבשלים עד התפוחים התרככו סיידר צמצם בחצי.
מעבירים את התערובת למעבד מזון ודופק למשחה גסה. שמור.
בקערת ערבוב גדולה לשלב את הקמח, קינמון, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, הן של הסוכרים וקמצוץ של מלח. הפוך היטב את החומרים יבשים ולהוסיף את תפוחי מחית, הביצה ווניל. מערבבים לשלב. תוסיף את האגוזים והצימוקים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ולשים אותו בתנור שחומם מראש.
אופים עד קיסם שיניים, מוכנס במרכז יוצא נקי, על 40 עד 45 דקות.
הסר את המחבת מהתנור ולתת מגניב במשך 10 דקות.
הסר את העוגה מהמחבת להתקרר לחלוטין.
חותכים את העוגה בחצי equatorially ולהפיץ מחצית הדובדבן על השכבה התחתונה. החלף את החלק העליון וקרח את החלק העליון של העוגה, להשאיר את הצדדים חשופים. תחתוך ותגיש.
היכו יחד את כל המרכיבים במערבל לעמוד או עם מערבל יד עד אור ורך.