המתכון פאי תפוחים עבה במיוחד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 408 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך חמאה, מלח, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מילקשייק תות עבה במיוחד, Crockpot הקל ביותר צ'ילי עוף לבן עבה במיוחד, ו Extran קל עוגת אוכמניות תפוח.
הוראות
1
1 התחל עם הקרום. במעבד מזון, לשלב קמח, שקדים, מלח וסוכר חום, דופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
סוכריות מצילות חיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים חמאה ודופק 6 עד 8 פעמים, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
3
הוסף חלב 1 כף בכל פעם, פועם עד התערובת מתמצקת לתוך כדור.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
4
הסר בצק ממכונה וצורה לתוך 2 דיסקים. לעטוף כל בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 1 שעה.2 בעוד הבצק מתקרר, להתחיל לבשל את התפוחים.
מעבירים תפוחים למחבת גדולה, עבה מכוסה תחתית או תנור הולנדי ומבשלים, מכוסה, על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחים רק במכרז כאשר דקר עם מזלג , אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם-כ 15 עד 20 דקות (אבל לא כל כך הרבה זמן לתפוחים להפוך רסק תפוחים, לשים תפוחים במסננת על קערה כדי לנקז נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
לנקז כמה שיותר מיץ ככל האפשר.3 מחממים תנור ל 218° עם תבנית אפייה על מתלה על השלב הנמוך ביותר של התנור.4 בחזרה לקרום. בעוד התפוחים הם קירור וניקוז, להסיר דיסק קרום אחד מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5-10 דקות.
10
מפזרים קצת קמח על גבי הדיסק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
11
רול החוצה עם סיכה מתגלגלת על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'; בערך 1/8 אינץ ' עבה. כאשר אתה מגלגל את הבצק, השתמש במרית מתכת כדי לבדוק אם הבצק דבק על פני השטח למטה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מוסיפים כמה סוכריות קמח במידת הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק. בעדינות לקפל לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכל
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חיים
13
מניחים על צלחת עוגה 9 אינץ', הזדנבות הקפל עם מרכז המחבת. בעדינות להתפתח ולחץ למטה כדי בשורה את צלחת העוגה עם הבצק.5
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
תוסיף את המילוי לעוגה.
15
מוסיפים את מילוי התפוחים למחבת הפאי המצופה בבצק. שפרינק על 1 כף של מיץ לימון. נקודה עם חמאה.6
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
16
מרדדים דיסק שני של בצק, כמו קודם. בעדינות להתהפך על החלק העליון של התפוחים בעוגה. צובטים למעלה ולמטה של כדורי בצק בחוזקה יחד. לקצץ בצק עודף עם מזמרה מטבח, עוזב 3/4 אינץ ' overhang. מקפלים את הבצק מתחת לעצמו, כך שהקצה של הקפל הוא סומק עם קצה המחבת. קצוות חליל באמצעות אגודל ואצבע המורה או לחץ עם מזלג. להבקיע את החלק העליון של העוגה עם ארבעה חתכים ארוכים 2 אינץ', כך קיטור מעוגת הבישול יכול לברוח. מקציפים חלמון ביצה עם קרם ומברשת על פני העוגה עם מברשת מאפה.7 להגדיר עוגה על תבנית אפייה שחומם מראש (כדי לתפוס כל מיצים שעשויים לברוח מן העוגה בזמן הבישול).
מרכיבים שתצטרך
כמו לינדט, לתלתלי שוקולד
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
17
אופים ב 218° במשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל375 ומבשלים במשך 50 דקות נוספות, עד מילוי בועות במרכז והקרום הופך חום זהוב. מגניב על מתלה תיל במשך 1 1/2 שעות.