קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים עבה במיוחד

עוגת תפוחים עבה במיוחד
המתכון פאי תפוחים עבה במיוחד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 408 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך חמאה, מלח, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מילקשייק תות עבה במיוחד, Crockpot הקל ביותר צ'ילי עוף לבן עבה במיוחד, ו Extran קל עוגת אוכמניות תפוח.

הוראות

1
1 התחל עם הקרום. במעבד מזון, לשלב קמח, שקדים, מלח וסוכר חום, דופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חמאה ודופק 6 עד 8 פעמים, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
הוסף חלב 1 כף בכל פעם, פועם עד התערובת מתמצקת לתוך כדור.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
הסר בצק ממכונה וצורה לתוך 2 דיסקים. לעטוף כל בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 1 שעה.2 בעוד הבצק מתקרר, להתחיל לבשל את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מערבבים 1/2 כוס סוכר לבן ו 1/4 כוס סוכר חום, מלח, ג ' ינג ' ר הקרקע, וקינמון לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
מוסיפים את התפוחים ואת גרידת הלימון וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
מעבירים תפוחים למחבת גדולה, עבה מכוסה תחתית או תנור הולנדי ומבשלים, מכוסה, על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחים רק במכרז כאשר דקר עם מזלג , אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם-כ 15 עד 20 דקות (אבל לא כל כך הרבה זמן לתפוחים להפוך רסק תפוחים, לשים תפוחים במסננת על קערה כדי לנקז נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לנקז כמה שיותר מיץ ככל האפשר.3 מחממים תנור ל 218° עם תבנית אפייה על מתלה על השלב הנמוך ביותר של התנור.4 בחזרה לקרום. בעוד התפוחים הם קירור וניקוז, להסיר דיסק קרום אחד מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5-10 דקות.
10
מפזרים קצת קמח על גבי הדיסק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
11
רול החוצה עם סיכה מתגלגלת על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'; בערך 1/8 אינץ ' עבה. כאשר אתה מגלגל את הבצק, השתמש במרית מתכת כדי לבדוק אם הבצק דבק על פני השטח למטה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מוסיפים כמה סוכריות קמח במידת הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק. בעדינות לקפל לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
13
מניחים על צלחת עוגה 9 אינץ', הזדנבות הקפל עם מרכז המחבת. בעדינות להתפתח ולחץ למטה כדי בשורה את צלחת העוגה עם הבצק.5
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
תוסיף את המילוי לעוגה.
15
מוסיפים את מילוי התפוחים למחבת הפאי המצופה בבצק. שפרינק על 1 כף של מיץ לימון. נקודה עם חמאה.6
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
16
מרדדים דיסק שני של בצק, כמו קודם. בעדינות להתהפך על החלק העליון של התפוחים בעוגה. צובטים למעלה ולמטה של כדורי בצק בחוזקה יחד. לקצץ בצק עודף עם מזמרה מטבח, עוזב 3/4 אינץ ' overhang. מקפלים את הבצק מתחת לעצמו, כך שהקצה של הקפל הוא סומק עם קצה המחבת. קצוות חליל באמצעות אגודל ואצבע המורה או לחץ עם מזלג. להבקיע את החלק העליון של העוגה עם ארבעה חתכים ארוכים 2 אינץ', כך קיטור מעוגת הבישול יכול לברוח. מקציפים חלמון ביצה עם קרם ומברשת על פני העוגה עם מברשת מאפה.7 להגדיר עוגה על תבנית אפייה שחומם מראש (כדי לתפוס כל מיצים שעשויים לברוח מן העוגה בזמן הבישול).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
אופים ב 218° במשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל375 ומבשלים במשך 50 דקות נוספות, עד מילוי בועות במרכז והקרום הופך חום זהוב. מגניב על מתלה תיל במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
חותכים לפרוסות ומגישים עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים