המתכון פאי תפוחים עבה במיוחד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 408 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך חמאה, מלח, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מילקשייק תות עבה במיוחד, Crockpot הקל ביותר צ'ילי עוף לבן עבה במיוחד, ו Extran קל עוגת אוכמניות תפוח.
הוראות
1
1 התחל עם הקרום. במעבד מזון, לשלב קמח, שקדים, מלח וסוכר חום, דופק לערבב.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
6
מוסיפים את התפוחים ואת גרידת הלימון וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
מעבירים תפוחים למחבת גדולה, עבה מכוסה תחתית או תנור הולנדי ומבשלים, מכוסה, על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחים רק במכרז כאשר דקר עם מזלג , אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם-כ 15 עד 20 דקות (אבל לא כל כך הרבה זמן לתפוחים להפוך רסק תפוחים, לשים תפוחים במסננת על קערה כדי לנקז נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
לנקז כמה שיותר מיץ ככל האפשר.3 מחממים תנור ל 218° עם תבנית אפייה על מתלה על השלב הנמוך ביותר של התנור.4 בחזרה לקרום. בעוד התפוחים הם קירור וניקוז, להסיר דיסק קרום אחד מהמקרר.
רול החוצה עם סיכה מתגלגלת על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'; בערך 1/8 אינץ ' עבה. כאשר אתה מגלגל את הבצק, השתמש במרית מתכת כדי לבדוק אם הבצק דבק על פני השטח למטה.
מניחים על צלחת עוגה 9 אינץ', הזדנבות הקפל עם מרכז המחבת. בעדינות להתפתח ולחץ למטה כדי בשורה את צלחת העוגה עם הבצק.5
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
תוסיף את המילוי לעוגה.
15
מוסיפים את מילוי התפוחים למחבת הפאי המצופה בבצק. שפרינק על 1 כף של מיץ לימון. נקודה עם חמאה.6
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
16
מרדדים דיסק שני של בצק, כמו קודם. בעדינות להתהפך על החלק העליון של התפוחים בעוגה. צובטים למעלה ולמטה של כדורי בצק בחוזקה יחד. לקצץ בצק עודף עם מזמרה מטבח, עוזב 3/4 אינץ ' overhang. מקפלים את הבצק מתחת לעצמו, כך שהקצה של הקפל הוא סומק עם קצה המחבת. קצוות חליל באמצעות אגודל ואצבע המורה או לחץ עם מזלג. להבקיע את החלק העליון של העוגה עם ארבעה חתכים ארוכים 2 אינץ', כך קיטור מעוגת הבישול יכול לברוח. מקציפים חלמון ביצה עם קרם ומברשת על פני העוגה עם מברשת מאפה.7 להגדיר עוגה על תבנית אפייה שחומם מראש (כדי לתפוס כל מיצים שעשויים לברוח מן העוגה בזמן הבישול).
אופים ב 218° במשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל375 ומבשלים במשך 50 דקות נוספות, עד מילוי בועות במרכז והקרום הופך חום זהוב. מגניב על מתלה תיל במשך 1 1/2 שעות.