עוגת תפוחים פולנית חנוכה היא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 398 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית שקדים, שקדים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 136 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת תפוחים פולנית (Szarlotka), סופגנייה תפוחים (סופגניות חנוכה) עם קרמל מלוח, ו עוגת סביבון חנוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°, משמנים מחבת Bundt או 9-by - 13 אינץ תבנית אפייה. לזרוק את התפוחים בקערה גדולה עם גרידה ומיץ של לימון, אגוזי מלך, ואת הקינמון. דופק יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, שקדים, ו 11/4 כוסות של הסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. עם ריצת מעבד מזון, להוסיף את הביצים, שמן, תמצית שקדים, עיבוד עד רק מעורב.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מקלות קינמון קצרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סוכריות מצילות חיים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
ויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כפית 1/3 של הבלילה על החלק התחתון של המחבת. לפזר את התפוחים על גבי, ולכסות את התפוחים עם הבלילה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מפזרים את החלק העליון עם הנותרים 2 כפות סוכר (תצטרך פחות אם באמצעות מחבת Bundt).
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
4
אופים במשך 45 עד 60 דקות, או עד הזהב מבושל דרך. העוגה תיקח זמן קצר יותר לאפות במחבת המלבנית הרדודה מאשר במחבת Bundt.