עוגת תפוחים פרנץ ' טוסט
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים פרנץ ' טוסט, פאי אוכמניות פרנץ ' טוסט, ו עוגת אפרסק תבשיל טוסט צרפתי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית, לשלב מילוי עוגה, צימוקים, מיץ לימון, כפית אחת של וניל, 1/2 כפית של הקינמון והמלח.
מורחים תערובת באופן שווה בתחתית של צלחת אפייה מלבנית 3 ליטר.
בצלחת רדודה להקציף יחד ביצים, חלב, סוכר, נשאר 1/2 כפית וניל הנותרים 1/4 כפית קינמון.
טובלים פרוסות לחם בתערובת ביצים, פונים למעיל את שני הצדדים.
במחבת גדולה מאוד, להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים פרוסות לחם, חצי בכל פעם, למחבת חמה.
מבשלים 3 עד 5 דקות או עד הלחם הוא משחימים קלות, הופך פעם לחום שני הצדדים.
סדר פרוסות לחם בשכבה אחת על גבי תערובת תפוחים בצלחת.
אופים, חשוף, במשך 20 עד 25 דקות או עד מחומם דרך.
מגישים פרוסות לחם על צלחות הגשה העליון עם תערובת תפוחים.