עוגת תפוחים קרמל
צריך קינוח צמחוני? טורט קרמל תפוח יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 315 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, תפוחים סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת תפוחים קרמל, עוגת תפוחים עם רוטב קרמל, ו עוגת תפוחים-קרמל.
הוראות
הנח את המאפה הנפוח על תבנית נייר קלף מרופדת. אם המאפה יש קמטים בו, לגלגל מערוך על זה כדי לשטח אותו מעט.
חותכים דיסק גדול מן המאפה (זה יהיה על 9 – 10 אינץ ' בקוטר) באמצעות צלחת ארוחת ערב עבור דפוס. לדקור את פני השטח עם מזלג, טוב.
אופים במשך 15 עד 20 דקות עד חום זהוב על גבי. תניח בצד.
בינתיים, לחתוך כל תפוח לתוך 8 טריזים.
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים תפוחים ומבשלים, מערבבים מדי פעם 10 דקות או עד שהתפוחים מתחילים להתרכך. להפחית את החום נמוך לבשל 5 דקות נוספות או עד תפוחים מבושלים דרך.
הסר תפוחים ממחבת ולהניח בצד.
מוסיפים את הקינמון והקרמלים למחבת ומתיכים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות במשך 5 דקות. להחזיר תפוחים למחבת ולקפל אותם לתוך קרמל נמס.
כפית את תערובת התפוחים החמה על מאפה מבושל. טארט הוא הטוב ביותר כאשר מוגש באותו היום.