עוגת תפוחים-תפוז ספייס
עוגת תפוחים-תפוז עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 247 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קליפת תפוז, סוכר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תפוז ספייס, עוגת תפוז ספייס, ו עוגת שוקולד תפוז ספייס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל מחבת צינור 10 אינץ ' עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
לנצח ביצים בקערה גדולה במהירות בינונית של מערבל עד קצף; בהדרגה להוסיף 1 3/4 כוסות סוכר, להכות היטב. כף קלה 3 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 3 כוסות קמח, אבקת אפייה, והבא 4 מרכיבים (אבקת אפייה דרך אגוז מוסקט), ערבוב היטב עם מקצף.
מערבבים קליפה, מיץ, שמן, וניל.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים לסירוגין עם תערובת מיץ, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
מערבבים תפוח, 2 כפיות סוכר, ו 1/4 כפית קינמון.
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה. סדר חצי תערובת תפוח מעל הבלילה, חופפים מעט. חזור על הנוהל עם הבלילה הנותרים תערובת תפוח.
אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 20 דקות. בזהירות להסיר עוגה מחבת.
כדי להכין זיגוג, לשלב 1/4 כוס סוכר, חלב חמאה, וסודה לשתייה בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות או עד קצף, ערבוב כל הזמן.
טפטוף זיגוג על עוגה חמה. מגניב לגמרי על המדף.