קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

עוטפת חסה סלמון עלומה קלה עם רוטב משמש

עוטפת חסה סלמון עלומה קלה עם רוטב משמש
עוטפת חסת סלמון עלומה קלה עם רוטב טבילת משמש עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 284 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו ממרח משמש, אפונה שלג, שמיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו שרימפס חסה עוטפת עם רוטב בוטנים, אסיה טורקיה חסה עוטפת עם רוטב טבילה, ו נגיסות סלמון מצופה אגוז עם רוטב משמש זנגביל טבילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור טרום חום ל 350 מעלות.התחל על ידי חימום מחבת עמוקה מעל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הנוזל הלא חוקי, מיץ תפוזים ומרק ירקות יחד עם גרידה ומיץ של סיד אחד, גרגרי פלפל, מנטה ושמיר. לכסות ולתת להתבשל לפחות 5 minutes.In בינתיים, מתבלים היטב את הסלמון הפראי שלכם במלח ים ופלפל סדוק טרי.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
פלפל סדוקפלפל סדוק
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
שמירשמיר
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3
מניחים את צד עור הדגים למטה בנוזל הלא חוקי, מכסים ולתת להתבשל במשך כ 12 דקות (יכול להיות ארוך יותר בהתאם לעובי של הדגים).
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מחממים סיר קטן על אש בינונית ומוסיפים את כל המרכיבים של רוטב משמש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
תן את החומרים להמיס יחד להיות משולב (צריך לקחת בערך 2-3 דקות).
6
יוצקים לתוך קערה לטבילה.ברגע שאתה לוקח את הסלמון מתוך הנוזל הלא חוקי, אתה יכול גם לשים אותו על צלחת ולהגיש אותו בסגנון משפחתי או לחלק אותו למנות בודדות.איך לאכול את זה?! קח את כוס החסה שלך ולהוסיף חתיכת סלמון וקצת מכל ציפוי שאולי תרצה, לטפטף עם רוטב משמש טבילה ולקפל את החסה סביב תוספות כמו בוריטו ולחפור!
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.