עוטפת חסה עוף
עטיפות חסה עוף יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ערמוני מים, בצל אביב, רוטב צדפות, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים, עוטפת חסה עוף, ו עוטפת חסה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הפטריות הסיניות במים חמים עד רך, כ 5 דקות. ואז קוצצים דק.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומבשלים את הבצל לכמה דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את עוף הקרקע ומבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב הבשר עם מרכיבים אחרים כפי שהוא מבשל, כך שהוא מתפרק לחתיכות קטנות.
מוסיפים את המירין או היין ואחריו שמן שומשום, שומשום, רוטב צדפות, רוטב סויה, ערמוני מים ושום. מבשלים כמה דקות ולתת לתערובת לקרמל.
מוסיף את בצל האביב ולהסיר מהחום.
מורחים קצת רוטב שזיפים על החלק הפנימי של כל עלה רדיקיו. ואז למעלה עם כפית של תערובת העוף. צופה או אורח של המופע, אשר לא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.