עוטפת סלמון עסיסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עסיסי עוטפת. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 515 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך שום ועשב טורטיות קמח, אורז מיידי, רוטב סלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הרוטב סלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגת שוקולד כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו עוטפת סלמון, סלמון מעושן ועוטפת ביצים, ו שעועית סלמון עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להניח את פילה סלמון על גיליון של רדיד אלומיניום. מקפלים ולאטום את נייר הכסף יחד כדי לצרף את הסלמון בפנים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
בעוד הסלמון הוא בישול, להביא את כוס 1/2 מים לרתיחה ולהוסיף את האורז. מכסים, מסירים את המחבת מהחום, ונותנים לשבת במשך 5 דקות או עד שכל המים נספגים.
לעטוף את הטורטיות בחוזקה בנייר אלומיניום. במהלך הדקות האחרונות של זמן הבישול של הסלמון, לשים את הטורטיות עטופות בתנור כדי להתחמם. כאשר הסלמון נעשה, להסיר אותו מן רדיד לחתוך אותו 4 חתיכות שוות.
הסר טורטייה חמה מהתנור, אחד בכל פעם, ממלא כל אחד עם חתיכת סלמון. לשבור את חתיכת הסלמון עד ולמקם אותו על טורטייה.
מוסיפים 1/8 כוס אורז מבושל, 1/4 כוס גבינה, ו 1 כף בצל אדום.
טפטוף 1 כף של רוטב ראנץ מעל. לעטוף את הטורטייה ולהגיש חם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.