עוטפת עוף ג'ינג'ר שומשום ברוטב בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שומשום ג'ינג'ר עוף עוטפת עם רוטב בוטנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 297 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי כריך רב מלח עוטף רוטב בוטנים, שומשום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 33 דקות. נסו עוטפת עוף ברוטב בוטנים וג'ינג'ר, עוטפת חסה עם רוטב שום ג'ינג'ר, ו מתוק תאילנדי צ'ילה עוף שוויצרי עוטפת עם רוטב ג' ינג'ר בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פרוסות מלפפון וחומץ בקערה בינונית; לתת לעמוד, ערבוב לעתים קרובות.
. בעוד מלפפון עומד, עוף מברשת עם שמן; מפזרים באופן שווה עם זנגביל, מלח, זרעי שומשום, לחיצה לדבוק.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף עוף; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
מניחים 1/2 כוס כרוב ו 1/2 כוס מלפפון פרוסות על כל לעטוף.
חותכים עוף לרצועות, ולזרוק עם רוטב בוטנים. סדר עוף מעל מלפפון.
להפשיל; מאובטח עם מרים עץ, במידת הצורך.