קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

עוטפת עוף קריאולי

עוטפת עוף קריאולי
נסו עוטפת עוף קריאולי, עטיפות חסה עוף כמו P. F. Changs-עטיפות חסה הן טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים, ו עוף קריאולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך Flatbread של גיא (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה עם 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
לטאטא את המיונז ו 1 כף של לשפשף בקערה. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני גבוה. לזרוק את העוף עם 3 כפות לשפשף. שמן את הגריל; גריל העוף עד מסומן, על 6 דקות. הפעל וגריל עד מבושל דרך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
3
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
נגב את הגריל נקי מברשת עם יותר שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
להניח את הלחם על הגריל, ואז מברשת עם מיונז מתובל העליון עם מוצרלה. גריל עד התחתית מסומן, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
מוצרלהמוצרלה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
קוביית העוף ולסדר את מרכז כל חתיכת לחם. למעלה עם עגבניות, בצל וחסה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
חסהחסה
בצלבצל
לחםלחם
8
להפשיל לעטוף עם נייר קלף או לסכל לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
מערבבים את הקמח והמלח בקערה בינונית. באמצעות כף עץ, מערבבים לאט 2 כוסות מים חמים עד הבצק. קמח קל לוח נקי, ולאחר מכן להפוך את הבצק על זה ללוש עד חלקה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערהקערה
10
מעבירים לקערה נקייה ומכסים במגבת מטבח לחה; לתת מנוחה 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערהקערה
11
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה. מחלקים את הבצק ל 8 כדורים. באמצעות מערוך, לגלגל את הכדורים על לוח משוריין לתוך מלבנים 7-by-8-inch מחוספס, על אינץ ' עבה. עבודה בקבוצות, לבשל את הבצק על המחבת החמה עד מסומן על הקרקעית, 1 עד 2 דקות. הפוך וגריל עד מסומן בצד השני. מחסנית את הלוחות ומכסה במגבת מטבח עד 20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מערוךמערוך
מחבתמחבת
גרילגריל