עולש מתולתל, פרושוטו ומוצרלה על ברוסקטה
עולש מתולתל, פרושוטו ומוצרלאן על ברוסקטה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, פרושוטו, גבינת מוצרלה ארוזה במים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו מחית אנדיב מתולתל, עולש מסולסל נבול, ו סלט אנדיב מתולתל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מסדרים את פרוסות הלחם על 2 סדינים אפייה גדולים וכבדים.
מברשת 3 כפות שמן על פרוסות הלחם.
אופים עד crostini הם זהב חיוור פריך, על 15 דקות.
לעטוף 1 endive מתולתל 1 פרוסת גבינה עם 1 פרוסה של prosciutto, המאפשר את צמרות להאריך 1 אינץ ' על 1 צד ארוך של prosciutto. סדר את הקרוסטיני על מגש. מעל כל קרוסטיני עם פרושוטו רול.
מערבבים את החומץ, מיץ לימון, דבש, מלח ופלפל בבלנדר. עם המכונה פועלת, בהדרגה להתמזג השמן. מתבלים את הויניגרט, לפי הטעם, עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה.