עוף Flambéed עם אספרגוס
עוף Flambéed עם אספרגוס הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 422 אוהדים. לך לחנות ותביא טרגון, עוף, קרם פרש, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. מתכונים דומים: עוף Flambéed עם עגבניות ושום, בננות Flambeed, ו קרפים Flambeed עם מסקרפונה ודובדבנים.
הוראות
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה ורחבה עם מכסה, מוסיפים את העוף, ואז מטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
מוסיפים את שאלוט, ואז מטגנים במשך כ 2 דקות עד שהם מתחילים לרכך, אבל לא צבע.
יוצקים את הברנדי, להצית בזהירות, ואז לעמוד היטב בחזרה עד הלהבות נכבו. מערבבים את המניה ומביאים לרתיחה. להפחית חום, לכסות, ואז לבשל במשך 15 דקות עד העוף הוא פשוט רך.
מוסיפים את האספרגוס לרוטב. מכסים, ואז מבשלים 5 דקות יותר עד מכרז. מערבבים את frache crme ו טרגון וחמים דרך. מתבלים לפי הטעם.