עוף Iv העליון
עוף Iv העליון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 70 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 1012 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו יין זינפנדל, פטריות, פירורי לחם מתובלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: עוף עליון, עוף עליון, ו סלט עוף עליון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
מניחים גבינת פרמזן, ביצים ופירורי לחם בשלוש קערות קטנות נפרדות.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. טובלים כל חתיכת עוף בגבינת הפרמזן, ואז לתוך הביצה, ואז לתוך פירורי הלחם. חום את העוף משני הצדדים במחבת החמה, ולאחר מכן להעביר אותם לתבנית אפייה מוכנה.
יוצקים יין למחבת, לגרד את חתיכות השחמה.
מוסיפים פטריות ומבשלים 5 דקות, או עד מכרז. מעל כל חזה עוף עם כמויות זעירות של גבינת מונטריי, ואז פטריות כפית על הגבינה.
יוצקים את היין הנותר מהמחבת על כל. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.