עוף Tomatillo
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 159 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא טומטילו, מיץ ליים, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו 10 למעלה tomatillo s ו קלוי Tomatillo וסלסה זית ירוק, עוף Tomatillo, ו עוף Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לצרוב את העוף עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות.
מעבירים את העוף לצלחת.להפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל למחבת, ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיף את המניה, ערבוב לגרד כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת.
מוסיפים את הצ ' ילי הקלוי, שום, טומטילו, כוסברה קצוצה וכמון. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך. להחזיר את העוף וכל מיצים שנאספו על הצלחת למחבת, לכסות, ומבשלים, הופך פעם אחת, עד העוף אטום לאורך כל, 20 עד 30 דקות.
מוסיפים את מיץ הסיד לרוטב שנותר, מערבבים לשלב; מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על העוף ומקשטים עם כל עלי הכוסברה.