עוף Valdostano
. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
חזה עוף קמח קל, רועד את עודף קמח. במחבת גדולה על אש נמוכה, להמיס חמאה / מרגרינה.
מוסיפים עוף וקמח עד להשחמה קלה, כ -2 דקות לכל צד.
הסר עם מרית מחוררת ולהניח בצד.
מוסיפים פטריות וקמח עד מיצים שניתנו, על 4 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד מופחת על ידי 1/4, על 3 עד 4 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים מלאי, פטרוזיליה ופלפל ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם ל -1 כוס, כ -10 דקות.
להפחית את החום לנמוך. מעל כל חזה עוף עם פרוסה של פרושוטו ופרוסת גבינת פונטינה. להחזיר עוף למחבת ומבשלים רק עד גבינה נמסה.
מעבירים עוף לצלחות בודדות ומעל כל אחד עם קצת רוטב פטריות לפני ההגשה.