עוף אדובו קלאסי מ-'The Adobo Road Cookbook'
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 0 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 122 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, גרגירי פלפל, חומץ מזוקק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו רוטב חמוץ מתוק אננס מתוך ' ספר בישול כביש Adobo, Adobo עוף, ו Adobo עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את רוטב הסויה, חומץ, שום, פלפלים שחורים, ועלי המפרץ במחבת sauté גדולה, nonreactive, ולאחר מכן לקנן את ירכיים עוף, צד עור למטה, לתוך המחבת. מביאים את הנוזל לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן לכסות ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. הפוך את העוף, ולאחר מכן לכסות ומבשלים עוד 10 דקות.
לחשוף את המחבת, ולאחר מכן להגדיל את החום גבוה ולהחזיר את הרוטב לרתיחה. בזמן שמדי פעם מסובבים ושופכים את העוף, ממשיכים להרתיח את הרוטב, נחשפים, עד שהוא מצטמצם בחצי ומתעבה מעט, 5-7 דקות.
מגישים עם אורז לבן מאודה.
וריאציות: בעוד הרוטב הוא צמצום, להעביר את הירכיים עוף, צד העור למעלה, למחבת גיליון מרופדת בנייר כסף. חום את הירכיים עוף מתחת broiler במשך 3-5 דקות.השתמש פלפל שחור טחון טרי במקום פלפלים שלמים.עבור עוף" יבש " adobo, אתה יכול להפחית את הרוטב עד שהוא כמעט התאדה לחלוטין. לאחר מכן, העוף יתחיל לטגן בשומן שלו שעדיין נשאר במחבת. ככה סבתא שלי מסיימת את האדובו שלה. עבור saucier adobo, להכפיל את כמות רוטב סויה vinegar.To הפוך adobo זה כמתאבן, להשתמש 2 ק "ג (1 ק" ג) של כנפי עוף במקום ירכיים.