קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף אדובו קלאסי מ-'The Adobo Road Cookbook'

עוף אדובו קלאסי מ-'The Adobo Road Cookbook'
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 0 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 122 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, גרגירי פלפל, חומץ מזוקק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו רוטב חמוץ מתוק אננס מתוך ' ספר בישול כביש Adobo, Adobo עוף, ו Adobo עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את רוטב הסויה, חומץ, שום, פלפלים שחורים, ועלי המפרץ במחבת sauté גדולה, nonreactive, ולאחר מכן לקנן את ירכיים עוף, צד עור למטה, לתוך המחבת. מביאים את הנוזל לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן לכסות ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. הפוך את העוף, ולאחר מכן לכסות ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לחשוף את המחבת, ולאחר מכן להגדיל את החום גבוה ולהחזיר את הרוטב לרתיחה. בזמן שמדי פעם מסובבים ושופכים את העוף, ממשיכים להרתיח את הרוטב, נחשפים, עד שהוא מצטמצם בחצי ומתעבה מעט, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מגישים עם אורז לבן מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
4
וריאציות: בעוד הרוטב הוא צמצום, להעביר את הירכיים עוף, צד העור למעלה, למחבת גיליון מרופדת בנייר כסף. חום את הירכיים עוף מתחת broiler במשך 3-5 דקות.השתמש פלפל שחור טחון טרי במקום פלפלים שלמים.עבור עוף" יבש " adobo, אתה יכול להפחית את הרוטב עד שהוא כמעט התאדה לחלוטין. לאחר מכן, העוף יתחיל לטגן בשומן שלו שעדיין נשאר במחבת. ככה סבתא שלי מסיימת את האדובו שלה. עבור saucier adobo, להכפיל את כמות רוטב סויה vinegar.To הפוך adobo זה כמתאבן, להשתמש 2 ק "ג (1 ק" ג) של כנפי עוף במקום ירכיים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'