עוף איטלקי דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 306 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה מן הטעם של הבית דורש חמאה, מיץ לימון, מלח, שמן צמחי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: עוף איטלקי, מחבת עוף איטלקי, ו עוף איטלקי טעים.
הוראות
1
משטחים עוף ל-1/4 אינץ'. עובי; מפזרים מלח ופלפל. טובלים בביצים ואז מצפים בפירורים. במחבת גדולה מחממים חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
רצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
קולים עוף ושום על אש בינונית, הופכים עוף פעם אחת, למשך 12-15 דקות או עד שהמיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוציאים לפלטת הגשה; להתחמם.
4
מוסיפים מרק ומיץ לימון למחבת; מבשלים במשך 2-3 דקות או עד שהנפח מצטמצם בחצי. כף מעל עוף.