קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עוף איטלקי

עוף איטלקי
עוף איטלקי דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 306 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה מן הטעם של הבית דורש חמאה, מיץ לימון, מלח, שמן צמחי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: עוף איטלקי, מחבת עוף איטלקי, ו עוף איטלקי טעים.

הוראות

1
משטחים עוף ל-1/4 אינץ'. עובי; מפזרים מלח ופלפל. טובלים בביצים ואז מצפים בפירורים. במחבת גדולה מחממים חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
קולים עוף ושום על אש בינונית, הופכים עוף פעם אחת, למשך 12-15 דקות או עד שהמיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוציאים לפלטת הגשה; להתחמם.
4
מוסיפים מרק ומיץ לימון למחבת; מבשלים במשך 2-3 דקות או עד שהנפח מצטמצם בחצי. כף מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'