עוף אנצ'ילדות ורד
עוף אנצ'ילדות ורד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם tomatillos, טורטיות תירס, שמן זרעי ענביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף אנצ'ילדות ורד, עוף אנצ'ילדות ורד, ו עוף אנצ'ילדות ורד (מתכונים דומים).
הוראות
1 לשים ירכיים עוף בסיר בגודל בינוני ופשוט לכסות עם מים.
הוסף שן אחת של שום שנחתך במחצית, 1/4 של בצל, ו 1 כפית מלח למים. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה נמוכה, ומבשלים, מכוסה, במשך 20 דקות, עד העוף הוא רק מבושל דרך.
הסר ירכיים עוף לקערה נפרדת ולתת מגניב מספיק כדי לגעת. 2 בעוד העוף מבשל, לשים את tomatillos ו 3 פלפלים סראנו צ ' ילה במחבת רוטב נפרד לכסות אותם עם מים. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה. מבשלים עד tomatillos מבושלים, ושינו צבע, אבל הם לא רגשני, על 5 דקות.
הסר מהחום. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר tomatillos ו serranos לבלנדר.
הוסף 1/2 כוס של tomatillo בישול נוזלי לבלנדר, כמו גם 2 שיני שום, שליש כוס הבצל הקצוץ שלך, ועל 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה קצוצה (ארוז). (נשאר בצל קצוץ כוסברה ישמש לקישוט.)
הוסף כפית אחת של מלח. Purée עד מעורבב לחלוטין, 15 עד 30 שניות. טעם לחום. אם לא חריף מספיק להוסיף עוד פלפל צ ' ילה (לא צריך להיות מבושל). שים לב כי שמנת חמוצה בסופו של דבר יתווספו לרוטב אשר לקרר הרבה spiciness.
מוסיפים יותר מלח לפי הטעם במידת הצורך.
יוצקים רוטב למחבת, מביאים לרתיחה ולתת להתבשל במשך 5 דקות. ואז להסיר מהחום.3
הסר את בשר העוף המבושל מהעצמות. לגרוס את הבשר עם מזלג או סכין.
שים את העוף בקערה ולהוסיף 1/3 ל 1/2 כוס רוטב tomatillo לתרנגולת. לטעום את העוף; אם זה צריך מלח, להוסיף קצת. 4
מחממים כף שמן במחבת בחום גבוה בינוני.
הוסף טורטייה למחבת ולהשתמש מרית מתכת כדי להעיף אותו לצד השני.
מניחים טורטייה נוספת על גבי זה (כדי לספוג את השמן העודף) ולהפוך שוב. כאשר הטורטיות מחוממות דרך, להסיר אותם לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מוסיפים קצת יותר שמן למחבת, ומוסיפים עוד כמה טורטיות. המשיכו לחמם ולרכך את כל הטורטיות. שים לב שאם אתה משתמש רק טורטיות תוצרת בית אתה יכול לדלג על שלב זה כי הטורטיות כבר חם, מתרכך, ומוכן לאכול. 4 לחמם את התנור ל 93°. לטבול טורטייה ברוטב סלסה ורדה tomatillo ולמקם אותו על צלחת הגשה בתנור הוכחה. קחו כף מלאה בעוף למרכז הטורטייה וקפלו את הטורטייה.
מניחים על צלחת הגשה וחזור עם כל טורטיות. מכניסים לתנור החם כדי לשמור על האנצ ' ילדות חמות בזמן שאתה מסיים את הרוטב.5
מחממים את רוטב סלסה ורדה שוב עד רותח, ולאחר מכן להסיר מן החום. מערבבים את השמנת החמוצה עד מעורבב היטב.
הסר את האנצ ' ילדות המתחממות מהתנור ושופכים רוטב סלסה ורדה על כולם. למעלה עם בצל קצוץ, גבינה וכוסברה.
מגישים עם תוספת קישוטים של בצל, גבינה וכוסברה בצד.