עוף אנצ'ילדות ורדה
עוף אנצ'ילדות ורדה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 638 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך בצל, מים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוף אנצ'ילדות ורדה, עוף אנצ'ילדות סלסה ורדה, ו אנצ'ילדות עוף עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים 1 1/2 כפיות מלח לרתיחה בתנור הולנדי. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
הוסף tomatillos, ומבשל 5 דקות נוספות.
הסר עוף וטומטילו, הזמנת מרק לרוטב ורדה ושעועית פינטו מקסיקנית. עצם ועוף לגרוס. קוצצים 7 tomatillos, הזמנה שנותר tomatillos לרוטב ורדה.
בצל מטוגן ושום בשמן חם בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד למכרז.
להוסיף tomatillos קצוץ ונותר 1/2 כפית מלח. לבשל 5 דקות.
מוסיפים עוף ומבשלים 5 דקות. מערבבים בכוסברה וגבינת מונטריי ג ' ק 1 כוס.
מפזרים 1 כף מים בחבילת טורטייה. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה.
טובלים כל טורטייה ברוטב ורדה.
מקום על תערובת עוף 1/2 כוס במרכז כל טורטייה; להתגלגל.
מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'; העליון עם רוטב שנותר, מתפשט לקצוות של טורטיות.
מפזרים עם גבינת מונטריי ג ' ק וגבינת פטה שנותרו. כיסוי וצינה 8 שעות, אם תרצה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים, מכוסה, ב 425 במשך 25 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים עם פלפל אדום טהור.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 58 דולר.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
הבציר 2016 של פינו רכס האזמרגד שלהם הוא ממוקד במיוחד ותוסס, לראווה להפליא שורשי העמק הירוק שלה. דובדבן בהיר, קופסת סיגרים, וניחוחות עוגת ריבס מובילים את הדרך, ואחריו ריחות כהים יותר של אוכמניות, אוכמניות, ופריחת פטל לאחר זמן בכוס. הערות מלוחות של קורנית, הל וציפורן לספק שכבה נוספת של מורכבות. הפה מלא פרי מתוק של דובדבן/ברי קטיפה, נישא על טאנינים המשרד, נותן את היין כי חושניות שמחזיק אותך חוזר לעוד. עוגת דובדבנים כהה עם תבלינים אגוז מוסקט מהדהדת בגימור האנרגטי. התווים המלוחים, החריף של גבינת צ ' דר עז מיושנת מביאים את הפרי המתוק ביין, כמו גם בשר חזיר מעושן מעושן, או ברוסקטה פטריות.