עוף אסייתי Rotisserie עם קרמל בוק צ'וי וחציל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף אסייתי Rotisserie עם צ'וי בקרמל וחציל. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 608 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך חצילים יפניים, פתיתי פלפל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו סלט עוף אסייתי עם בוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המלח ואת חמישה תבלינים בקערה קטנה ומערבבים לשלב; להפריש.יש 2 אורכים של חוט הקצב מוכן, אחד 15 אינץ 'ארוך ואחד 30 אינץ' ארוך.
מניחים את העוף על משטח עבודה או קרש חיתוך, להסיר את הצוואר ואת הקרביים מן החלל, ולהשליך אותם.
חותכים ומשליכים כל שומן נוסף ועור תלוי סביב החלל. ללטף את החלק החיצוני של העוף יבש עם מגבות נייר.באמצעות הידיים שלך, לשפשף את כל תערובת התבלינים באופן שווה על החלק החיצוני והפנימי של העוף. רוח אורך קצר יותר של חוט סביב כל רגל פעם אחת ולאחר מכן לקשור את הקצוות בחוזקה יחד. עוטפים את פיסת החוט הארוכה סביב היקף העוף על הכנפיים וקושרים אותו בחוזקה. חתוך כל חוט עודף.
הסר את מוט מרכז rotisserie (רוק) ו שיניים מזלג מתוך גריל גז חיצוני עם מצורף rotisserie. הפעל את מבער rotisserie, הפעל את מבערי הגריל שמאלה וימינה כדי בינוני (להשאיר את המבער האמצעי), ולתת את חום הגריל בינוני (כ 177° עד450). בינתיים, לטעון את העוף על הרוק ולהכין את הירקות.Slide 1 מזלג מבליט על הרוק עם tines פונה פנימה, הגדרת אותו על 10 אינץ ' מסוף הרוק, להדק את המזלג באמצע הדרך. החלק את הרוק דרך חלל העוף לאורכו ודחוף את העוף לקוצים עד שהוא מוטבע בחוזקה. צרף את המזלג המשונן השני עם הקוצים הפונים פנימה ומחליק אותו למטה עד שהוא מוטבע בחוזקה בעוף. במידת הצורך, להתאים את המזלגות ואת העוף, כך שהם מרוכזים על הרוק. להדק את שני המזלגות למקומם; להפריש. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום.
מניחים את בוק צ ' וי וחציל על תבנית האפייה, טפטוף עם השמן, העונה עם מלח ופלפל, ולזרוק לשלב. הפוך את הירקות חתוכים בצד על תבנית האפייה; להפריש.כאשר הגריל מוכן, לטעון את הקצה המחודד של הרוק על מנוע rotisserie.
מניחים את גיליון הירקות ישירות על סורגי הגריל מתחת לתרנגולת. הפעל את מנוע rotisserie, לכסות את הגריל, ומבשלים במשך 30 דקות.הפוך את הירקות ומברשת אותם ואת העוף עם זיגוג שמורות. מכסים וממשיכים לבשל, הופכים את הירקות ומצחצחים אותם ואת העוף עם זיגוג כל 10 דקות (להשתמש בכל זיגוג), עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך הירך הפנימית של העוף (אבל לא נוגע בעצמות) רושם 74°, על 30 דקות בסך הכל.כבה את מנוע rotisserie, מבער rotisserie, מבערי גריל. באמצעות potholders או מגבות מטבח, להסיר בזהירות את הרוק ללוח חיתוך ולשחרר את המזלגות.
הסר את העוף מן הרוק ולהסיר את המזלגות. אוהל העוף באופן רופף עם רדיד אלומיניום ולתת לו לנוח לפחות 10 דקות.
הסר את המגש של ירקות מן הגריל לכסות עם רדיד אלומיניום.
חותכים ומשליכים את החוט מן העוף. לגלף את הציפור ומגישים עם ירקות ואורז.