עוף אפוי ברוטב אסיאתי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שמן שומשום, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ירכיים עוף במרינדה אסיאתית, ירכיים עוף במרינדה אסיאתית, ו עוף ברוטב אסיאתי עם תירס ובזיליקום אורז מטוגן.
הוראות
מניחים הכל מלבד העוף בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' ו לטאטא לשלב.
להניח את העוף בשכבה אחת במרינדה ולהפוך למעיל. מכסים, מקררים, ומרינים לפחות 12 שעות ועד 24 שעות, הופכים את העוף לפחות פעם אחת במהלך זמן השריה.
הסר את העוף מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 246° ולסדר מתלה באמצע.הפעל את כל חתיכות עוף העור בצד למעלה בצלחת (אם אתה משתמש במקלות תיפוף, פשוט לפנות כדי לחלוט אותם במרינדה).
אופים עד העוף מתחיל להפוך צבע חום כהה, כ 40 דקות.הגדר את התנור כדי לצלות ולהטגן עד עור העוף הוא crisped, על 3 עד 5 דקות יותר.