עוף אפוי חריף
והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו עלי אורגנו, ביצים, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו חריף אפוי עוף "מטוגן" , עוף אפוי סיציליאני חריף, ו כנפי עוף אפויות מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 400°f. קו 15x10x1 אינץ ' מחבת עם לסכל; לרסס עם ספריי בישול. בקערה רדודה, מערבבים שבבי כתוש, אורגנו, פפריקה, טימין, מלח מתובל, אבקת שום ופלפל אדום. בקערה רדודה נוספת, לנצח ביצה וחלב.
חתיכות עוף מעיל בקלילות עם תערובת ביצה, ואז מעיל בקלילות עם תערובת פירור.
מניחים במחבת, צד עור למעלה.
מפזרים כל תערובת פירור נותרת.
אופים חשפו 50 עד 60 דקות או עד מיץ של עוף הוא ברור כאשר חתיכה עבה ביותר נחתך עד העצם (170°f עבור השדיים; 180°f עבור ירכיים ורגליים).