עוף אפוי קרמי ותבשיל אורז בר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עלה דפנה 2 כפות מלח, פלפל, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו עוף קרמי ואורז בר, תבשיל אורז בר עוף, ו תבשיל עוף ואורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה 9 על ידי תבשיל 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בסיר גדול, לשלב את המים, טימין, עלה דפנה, ומלח ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את העוף ומבשלים עד מבושל דרך, כ 15 דקות, בהתאם לעובי העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הסר את העוף ללוח חיתוך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, קוביות לקוביות 1/2 אינץ ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
להחזיר את המים לרתיחה, להוסיף את אורז בר, לכסות. מבשלים מעל חום בינוני עד גרגרי האורז לפצל, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
7
מסננים את המים העודפים, מעבירים את האורז לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
בסיר קטן, מעל חום בינוני, מוסיפים 2 כפות חמאה. כאשר החמאה נמסה מוסיפים את הסוכר החום, חמוציות, רוזמרין, פירורי לחם, וקורט של מלח. מערבבים עד שהסוכר מומס והתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
להעביר לקערה ולהניח בצד. במחבת סאוט ישרה גדולה מעל חום בינוני-גבוה, להמיס 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הפטריות, הבצל וקורט של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
לטגן עד הפטריות הם השחמה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
12
מוסיפים את השמנת הכבדה ואת הקינמון, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על 2 דקות כדי להתעבות מעט.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
13
הוסף את Gruyere ולערבב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
14
מוסיפים את האורז והעוף לסיר ומערבבים לשלב. מתבלים את התערובת עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ולאחר מכן מעבירים אותו לתבשיל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מורחים את תערובת חמוציות באופן שווה על החלק העליון של התבשיל ואופים עד זהב מבעבע, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)