עוף אפרסק עם בטטה
אם יש לך בערך 6 שעות ו -25 דקות לבלות במטבח, עוף אפרסקי עם בטטות עשוי להיות סופר ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פפריקה, בצל, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 66%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תפוחי אדמה מתוקים אפרסקים לשניים, תפוחי אדמה מתוקים, ו אופה בטטה אפרסקית.
הוראות
ב-4 או 5 קווט. סיר איטי, שלב בטטות ובצל.
מפזרים עוף עם פפריקה, טימין, מלח וקאיין; מסדרים מעל בטטה. למעלה עם שימורים. מכסים ומבשלים על נמוך 6-8 שעות או עד שהעוף ותפוחי האדמה רכים.
מוציאים עוף וירקות לפלטת הגשה; שמור על חום. שומן רזה ממיצי בישול; מעבירים לסיר קטן. מביאים נוזלים לרתיחה.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.