עוף בגריל עם רוטב שום-עשב ולימון בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף בגריל עם רוטב שום-עשב ולימון בגריל. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 87 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1160 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 40 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שום, רדיצ'יו, פטרוזיליה שטוחה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 70%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: רגל טלה וירקות בגריל עם רוטב לימון-עשב, עוף וירקות שום ועשבי תיבול בגריל, ו עוף בגריל ספצ'קוק שום ועשבי תיבול.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
חותכים חתיכת נייר אלומיניום באורך של כ-12 אינץ'.
שמים את השום על 1/2 מנייר הכסף, מפזרים מלח ופלפל, מזלפים מעט שמן זית ומוסיפים 2 ענפי טימין. מקפלים את נייר הכסף המקיף את השום, מכינים שקיק ומוסיפים כמה כפיות מים. מקפלים את נייר הכסף מעל השום לסגירה ומקפלים פנימה את הקצוות 2 או 3 פעמים לאיטום.
מכניסים את החבילה לתנור וצולים במשך 30 דקות, או יותר, עד שהשום רך. פותחים את האריזה ונותנים לשום להתקרר מעט ואז סוחטים את הציפורן למעבד מזון או לבלנדר.
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית, מיץ הלימון, הפטרוזיליה ועלי הטימין והמחית ליצירת ויניגרט סמיך.
מחממים גריל גז או פחם חיצוני לחום בינוני.
שוטפים את העוף ומייבשים במגבות נייר.
מכניסים את החלקים לקערה, מפזרים מלח ופלפל ומזלפים שמן זית; לזרוק לציפוי בתבלינים ואז לקרר בזמן שאתה מחבר את כל השאר.
שמים את הרדיצ ' יו בקערה אחרת, מזלפים שמן זית, חומץ בלסמי.
מפזרים מלח ופלפל וזורקים; מניחים בצד.
כשאתה מוכן לבשל, קח כמה מגבות נייר וקפל אותן מספר פעמים ליצירת ריבוע עבה. כתם כמות קטנה של שמן על מגבת הנייר ונגב בזהירות ובמהירות את הסורגים החמים של הגריל ליצירת משטח נון-סטיק.
מתבלים במלח ופלפל ומניחים את רבעי הרדיצ ' יו על הגריל שחומם מראש. מבשלים את הרדיצ ' יו כ -2 דקות לכל צד עד שיש לו פחם נחמד; משוך אותו מהגריל, מכניס לקערה, מכסה בניילון נצמד, ומניח בצד לאדים ומסיים את הבישול.
ואז הניחו את העוף על הגריל, עם העור כלפי מטה וצלו. צולים את העוף כ -20 דקות, הופכים פעם אחת, ואז מבססים עם כמחצית מהוויניגרט וממשיכים לבשל עד שמד חום לקריאה מיידית שנתקע בחלק העבה ביותר של הירך קורא 160 מעלות צלזיוס והעוף נחמד ומקורמל בכל מקום, 15 עד 20 דקות נוספות. במהלך הדקות האחרונות זורקים את חצאי הלימון על הגריל, חותכים את הצדדים כלפי מטה ומבשלים עד שהם רק מסומנים ומעושנים.
להגשה, מפרידים את הרדיצ ' יו לעלים בודדים בקערה גדולה.
מוסיפים את העוף ואת שאר הרוטב וזורקים היטב.
מגישים עם חצאי לימון בגריל, סוחטים את הלימון מעל העוף ומעליהם רוטב שמור.