עוף בגריל תאילנדי עם רוטב טבילה צ'ילי מתוק
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. . אם יש לך רוטב דגים, אבקת קארי, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האסייתית הזאת. נסו עוף בגריל תאילנדי עם רוטב טבילה מתוק & חריף, ירכיים עוף בסגנון תאילנדי בגריל עם רוטב טבילה מתוק חריף ואורז קוקוס, ו עוף בגריל תאילנדי עם רוטב טבילה כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת רדודה, מערבבים יחד את חלב הקוקוס, רוטב דגים, 2 כפות שום טחון, כוסברה, כורכום, אבקת קארי, ופלפל לבן.
מוסיפים עוף, ופונים למעיל. מכסים, ומקררים במשך 4 שעות או לילה.
בסיר, לשלב חומץ, מים, סוכר, 1 כפית שום טחון, עין הציפור צ ' ילה, ומלח; להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד הנוזל מצטמצם, על 5 דקות. מערבבים רוטב מעת לעת.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפני השימוש.
באח גריל שמן קל. להשליך מרינדה, ומניחים עוף על הגריל. מבשלים 10 דקות לכל צד, או עד חרוך מעט ומיצים לרוץ ברור.
מברשת עם רוטב לפני ההגשה.
מגישים רוטב שנותר בצד לטבילה.