עוף בגריל, תירס, וסלט תרד עם רוטב פפריקה מעושן
עוף בגריל, תירס, וסלט תרד עם רוטב פפריקה מעושן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 312 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תרד תינוק קל, פפריקה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו סמוקי תנור תירס בגריל & סלט מוצרלה עם רוטב ליים דבש, רומיין, אבוקדו בגריל, וסלט תירס מעושן עם רוטב צ'יפוטלה-קיסר, ו פטה, תירס & סלט עוף עם רוטב עגבניות מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף שמן, חומץ, שאלוט, פפריקה, 1 כפית. מלח, אורגנו ופלפל בקערה בינונית. צ ' יל 1/2 כוס ההלבשה.
מוסיפים עוף לרוטב שנותר, פונים למעיל, ומקררים, מכוסים, לפחות 1/2 שעות או לילה.
בואו עוף ורוטב שמורות לעמוד בטמפרטורת החדר כ -30 דקות.
בינתיים, חום גריל בינוני (350 עד 450).
מוסיפים תירס ופטריות למרינדה ומברשת למעיל. ירקות גריל ועוף, פונה פעם אחת, עד ירקות מפוספסים חום ועוף הוא כבר לא ורוד במרכז, 15 עד 20 דקות לתירס ו 12 עד 18 דקות עבור עוף ופטריות.
חותכים גרעיני תירס חמים מקלחונים לקערה גדולה.
חותכים עוף ופטריות לרצועות; ואז מוסיפים לקערה, יחד עם תרד, בצל, ורוטב שמורות, וזורקים למעיל. מתבלים במלח אם תרצו.