עוף בהיר פיקטה
עוף בהיר פיקטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלפים, מלח ופלפל, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. . נסו עוף פיקטה אור, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).
הוראות
עוף עם יוגורט, כיסוי, ומקרר לפחות 2 שעות, רצוי בין לילה.
יש לשטוף עוף, להתייבש עם מגבות נייר.
בקערה, מערבבים יחד קמח, פפריקה, מלח ופלפל.
שמן חום, מרגרינה, ו 1 1/2 כפות מיץ לימון במחבת מעל חום בינוני. לדלות עוף בתערובת קמח.
מניחים עוף במחבת; לבשל, פונה לחום שני הצדדים, על 15 דקות.
הסר עוף לצלחת, ולשמור חם.
יוצקים ורמוט למחבת, לגרד חתיכות חומות עם כף עץ. מערבבים שום, 1/4 כוס מיץ לימון, מים, צלפים. לבשל עד מופחת בחצי.
להחזיר עוף למחבת, ומבשלים 3 דקות.