עוף-בוטנים מוקפץ
עוף-בוטנים מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 435 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז בסמטי, פלפל חלפיניו, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו מהיר 15 דקות עוף מוקפץ וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האורז כמו התווית מפנה. בינתיים, להקציף 2 כפיות רוטב סויה 1 כף כל עמילן תירס וחומץ אורז בקערה; להוסיף את העוף ולזרוק למעיל.
לטאטא את הסוכר החום, 1/3 כוס מים ואת 2 כפיות תירס הנותרים 1 כפית כל רוטב סויה וחומץ אורז בקערה קטנה.
חום 1 כף שמן בוטנים במחבת nonstick גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את העוף ומערבבים עד מוזהב קלות, 2 עד 3 דקות.
הסר עם כפית מחוררת לקערה.
למחוק את המחבת, לחזור חום גבוה ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן בוטנים. כאשר הוא מתחיל לעשן, מוסיפים את הג ' ינג ' ר, בצל ירוק לבן חלפיניו; מוקפץ 45 שניות.
מוסיפים את הכרוב ומטגנים עד פריך במכרז, 3 עד 5 דקות. מערבבים את תערובת הסוכר החום ומוסיפים למחבת יחד עם העוף; מערבבים ומטגנים עד שהרוטב סמיך והעוף מבושל דרך, 1 עד 2 דקות. מערבבים בצל ירוק ובוטנים.
למנה: קלוריות 476; שומן 14 גרם (רווי 3 גרם); כולסטרול 66 מ "ג; נתרן 315 מ" ג; פחמימות 48 גרם; סיבים 5 גרם; חלבון 35 גרם