עוף בורגר
עוף בורגר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. אם יש לך חזה עוף, בצל, לחמניות המבורגר שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוף גינאה טאג'ין, עוף גינאה צלוי בסיר אחד, ו עוף גינאה עם ערמונים צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את העוף יבש לטפוח עם מגבת נייר. בצלחת רדודה, לשלב את העוף ורוטב טריאקי. מכסים את המנה ולתת לרבד במקרר במשך 2 שעות, או עד לילה.
מוסיפים את שמן הזית למחבת גדולה ומחממים על חום בינוני-גבוה. מבשלים את העוף בכל צד במשך כ 3 דקות. לפצל את חזה העוף עם סכין פילה על 3/4 דרך המרכז.
מניחים את החלק הפנימי של כל שד למטה לתוך המחבת.
מניחים פרוסת גבינה על כל חזה עוף ומבשלים 3 דקות או עד העוף מבושל באופן מלא דרך.
טוסט הלחמניות במחבת או טוסטר. מעיל כל לחמניה עם הרוטב הסודי. ערם את החסה, עגבניות פרוסות, ובצל על הלחמניות התחתונות.
מוסיפים את העוף ואת הלחמניות העליונות ומגישים מיד.
מערבבים את הקטשופ והמיונז, לפי הטעם, בקערה קטנה. הרוטב צריך להיות לא ורוד מדי ולא אדום מדי.