קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

עוף בחפרפרת, בסגנון פואבלה

עוף בחפרפרת, בסגנון פואבלה
עוף בחפרפרת, בסגנון פואבלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 848 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שיני שום, זרעי כוסברה, מקל קינמון מקסיקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוף בחפרפרת, בסגנון פואבלה, חפרפרת עוף בסגנון פואבלה קל, ו שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מנייה גדול, פרבולי העוף במים מתובל במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים, שמירה על מרק בישול, ומקררים עד מוכן להרכיב את המנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
הכן את השומה Poblano. נקה את הצ ' ילי על ידי הסרת גבעולים, ורידים וזרעים; שמור 1 כף של הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
Mole PoblanoMole Poblano
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת כבדה עד שהוא מנצנץ. מטגנים את הצ ' ילי עד קריספ, על 10 עד 15 שניות, פונה פעם אחת; לוודא שהם לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
שים את הצ ' ילי בקערה לא מגיבה, לכסות במים חמים, ולהניח בצד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מסננים את הצ ' ילי, שומרים את המים השרופים. מחית צ ' ילי בבלנדר עם מספיק מים השריית לעשות משחה חלקה. ייתכן שיהיה צורך לגרד את הצדדים להתמזג מספר פעמים כדי לקבל משחה חלקה. בתנור הולנדי כבד מחממים עוד 1/2 כוס שמן על אש בינונית ומוסיפים את מחית צ ' ילה (להיזהר — זה יהיה להתיז). לבשל במשך כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הסר מהחום והנח בצד.
9
מחית את הטומטילו בבלנדר. במטחנת קפה או תבלינים, לטחון את שיני, פלפל, קינמון, וזרעים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
TomatillosTomatillos
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את תערובת הזרע ואת השום לטומטילו מחית להתמזג עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
11
מחממים 6 כפות שמן במחבת כבדה. מטגנים כל אחד מהמרכיבים הבאים ולאחר מכן להסיר עם כפית מחוררת: הצימוקים עד שהם מתנפחים; השקדים לחום זהוב; זרעי הדלעת עד שהם פופ. במידת הצורך, מוסיפים מספיק שמן כדי להפוך 4 כפות ומטגנים את חתיכות טורטייה ופרוסות לחם עד חום זהוב, על 15 שניות לכל צד; להסיר את המחבת עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
( 23)( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
להוסיף צימוקים, שקדים, זרעי דלעת, טורטיות, ולחם לפורי tomatillo להתמזג, באמצעות 1 עד 2 כוסות של מרק עוף שמור, לפי הצורך, כדי להפוך את הרוטב חלק. ייתכן שיהיה צורך לעשות זאת בקבוצות. בתנור הולנדי כבד, מחממים 3 כפות שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
TomatillosTomatillos
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
( 23)( 23)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
13
מוסיף את מחית צ ' ילה, מחית tomatillo, ואת השוקולד המקסיקני (להיזהר — זה יהיה להתיז). מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
TomatillosTomatillos
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
14
מוסיפים את 5 הכוסות הנותרות של מרק עוף, מבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות נוספות, ערבוב לעתים קרובות מספיק כדי למנוע את התערובת מלצרוב על הקרקעית. במהלך 15 הדקות האחרונות של זמן הבישול, מוסיפים את העוף המטוגן והחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
15
מקשטים עם שומשום קלוי ומגישים עם אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
אורז לבןאורז לבן
1
* כדי לזרוע צ ' ילי מיובש, להשתמש בסכין חיתוך חדה כדי לחתוך את הצד בזהירות לגרד את הזרעים. זה רעיון טוב ללבוש כפפות כשמטפלים בצ ' יילס. לדברי Ravago, אתה יכול לשנות את מספר כל צ 'ילה אתה משתמש, כל עוד המספר הכולל שווה 22, אבל רק להשתמש pasilla, mulato, או צ 'ילי אנצ' ו. אל תחליף סוג אחר.* ביצוע השומה הוא תהליך גוזל זמן, אבל השף Ravago מזהיר מפני לקיחת קיצורי דרך; אחרת, השומה תהיה טעם כבוי. לדוגמה, המתכון דורש קליית כל סוג של זרע בנפרד. זה נעשה כדי להגביר ולנעול את הטעם של כל אחד, כמו תהליך החימום מביא את השמנים על פני השטח. אם מחממים את כל סוגי הזרעים יחד, הטעמים יהפכו מעורבים, וכתוצאה מכך שומה בוצית טעימה.* כדי להפיק את המרב המאמצים שלך, להכין אצווה כפולה של שומה, המשרתים חלק ושמירה על השאר להקפיא. לדברי Ravago, השומה ישמור קפוא עד חודש. פשוט להפשיר לחמם. אם המרקם מגורען לאחר reheating, פשוט מחדש את הרוטב.* להגשה קלה יותר, ניתן להשתמש בגושים של עוף ללא עצמות, ללא עור. המתכון קורא parboiling, אבל אתה יכול להכין את העוף בכל מספר דרכים, Ravago אומר, או אפוי, קלוי, או בגריל. אתה יכול אפילו להשתמש עוף צלייה שנרכש. או, Ravago אומר, אתה יכול להחליף ברווז, שליו, טורקיה, או כל סוג של עוף עבור העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
עופותעופות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שליושליו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
Reprinted with permission from Fonda San Miguel: Thirty Years of Food and Art by Tom Gilliland, Miguel Ravago, And Virginia B. Wood. © 2005 Shearer Publishing