קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

עוף ביסטרו קל

עוף ביסטרו קל
עוף ביסטרו קל הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 603 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם עלי דפנה, עגבניות משומר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף ביסטרו קל, עוף מטוגן בביסטרו, ו עוף צלוי ביסטרו.

הוראות

1
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף חצאי חזה עוף למחבת; לטגן 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן חתיכות עוף שנותרו; לטגן 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הסר עוף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
חום 1 כף שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים סלרי; מטגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
9
מוסיפים בזיליקום ו-8 המרכיבים הבאים (בזיליקום דרך עגבניות). להחזיר עוף למחבת; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
לחשוף ומבשלים 25 דקות או עד עוף הוא רך. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
מגישים עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות בסגנון איטלקי, לא מצוחצחים וקצוציםעגבניות בסגנון איטלקי, לא מצוחצחים וקצוצים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצאי חזה עוף, עורחצאי חזה עוף, עור454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקלות עוף (על, עורמקלות עוף (על, עור454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירכיים עוף (על, עורירכיים עוף (על, עור2בצל צהוב בינוני, קצוץמקרוני מבושל חם או cavatappiמקרוני מבושל חם או cavatappi1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים ירוקים פרוסיםזיתים ירוקים פרוסים1דאשפלפל אדום טחוןפלפל אדום טחון2(חוֹרֶף)שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק